ialovenionline
curatenie

În orașul Ialoveni va fi organizată o zi a curățeniei. Primăria invită cetățenii să participe

28 iulie 2021
796 vizualizări

La 31 iulie, în orașul Ialoveni va fi organizată o zi a curățeniei. Evenimentul este organizat de Primăria orașului Ialoveni în comun cu Centrul de Inovare și Politici din Moldova.

„Acțiunea este organizată de Centrul de Inovare și Politici din Moldova, care cu suportul Uniunii Europene implementează proiectul „Comunitate implicate pentru prosperitate. Ialoveni – orașul Viitorului”. Una din acțiunile din cadrul proiectului este cea de pe 31 iulie, zi în care vom curăți albia râului Ișnovăț.

Îndemnăm ialovenenii să fie activi și să participe la aceste acțiuni. Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către Primărie și parteneri. De la cetățeni este nevoie doar de dorință și implicare”, spune viceprimarul orașului Ialoveni, Lucia Mîra.

Cei care doresc să se implice sunt așteptați la ora 9:00 în fața clădirii Primăriei Ialoveni.

226939963 2236871039781759 5662597105520012080 n

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările