ialovenionline
Teren 8 ONCEANU Moldova

În sectorul Moldova, pe strada Timișoara se solicită modificarea prescripției unui teren pentru a deveni cu destinație „unități economice, întreprinderi industriale și agricole”

4 mai 2022
2252 vizualizări

Un teren, proprietate privată, suprafața de 36,1 ari, cu nr. cadastral 5501.203.254, UTR – 1, amplasat pe strada Timișoara, ÎI „CONSTRUCTORUL ONCEANU” solicită

Teren 8 Oncean 2

ca prescripțiile actuale C-1 „Subzona instituții și comerț” să fie modificate în prescripții specifice zonei funcționale E-1, „Subzona unități economice, întreprinderi industriale și agricole„.

La aprobarea noului Plan Urbanistic General al orașului Ialoveni în decembrie 2018, acest teren a fost marcat cu culoare ROZ și hașurat cu propunerea că să devină „Zona Obiectivelor de Interes Public” C1Subzona instituții și comerț”

La una din ședințele anterioare ale Consiliului orășenesc Ialoveni, a existat un proiect de design prin care proprietarul cerea ca modul de folosință a acestui teren să fir modificată din „pentru construcții” în ” construcții industriale”. Proiect respins de consilieri.

Proiect de decizie Teren 8 modificare PUG
Teren 8 modificare PUG e cadastru
Amplasarea terenului conform datelor de site-ul e-cadastru.md
detaliat teren 8
gmaps Teren 8 modificare PUG
Amplasarea terenului conform datelor de pe google maps
pug 8
Amplasarea terenului conform datelor din Planul Urbanistic al orașului Ialoveni
Zona comert teren Oncean
Teren 8 Oncean 4
Teren 8 Oncean 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările