ialovenionline
FB IMG 1625847329421Declarația comună de părăsire a PSRM semnată de 2 consilieri și 8 membri PSRM

Încă 10 socialiști din r. Ialoveni declară că PSRM nu-i mai reprezintă și-l părăsesc

9 iulie 2021
752 vizualizări

Zece membri ai organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialiștilor au semnat o declarație comună prin care anunță că părăsesc partidul. În text este indicat că persoanele semnatare se arată dezamăgite și nu tolerează viziunile „de ultimă oră” ale partidului.

„Nu tolerăm viziunile de ultimă oră și toate cele apărute în presă, în ultima perioadă. Nu suntem de acord cu coaliția cu Partidul ȘOR care este secretizată pe viitor și divizarea blocului BECS în Parlament. Nu suntem de acord cu acțiunile acestea discutate pe malul iazului Brăviceni”, este scris în textul declarației.

Consilierii și membrii semnatari afirmă că părăsesc PSRM deoarece partidul nu-i mai reprezintă și nu mai au încredere în cei care conduc partidul.

Consilierii din Ialoveni semnatari ai declarației comune de părăsire PSRM sunt Leonid Onceanu și Vasile Vârtosu.

Leonid Onceanu este consilier în Consiliul orășenesc Ialoveni. Anterior a deținut și funcția de președinte al organizației teritoriale Ialoveni a PSRM

FB IMG 1625847173452
Leonid Onceanu la ședințele de partid din Ialoveni

Vasile Vârtosu este locuitor și consilier al satului Dănceni. Anterior fost un membru activ al Partidului Comuniștilor, până în momentul în care PCRM a pierdut puterea. A fost și consilier raional PCRM și a deținut funcții de conducere prin raionul Ialoveni, ca cea de director la Centrul de Poștă Ialoveni.

De prin luna iunie aceasta se afișa în fotografii pe FB pe la corturile electorale ale PAS din Dănceni.

Screenshot 20210709 190459 Facebook
Vasile Vârtosu, al doilea din stânga, la cortul PAS din Dănceni

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările