ialovenionline

Guvernare locală

20201222 Cisc primaria scaled

Informare și Servicii pentru cetățeni de la Primăria Ialoveni

22 ianuarie 2021
830 vizualizări

La finalul anului 2020, în cadrul Primărie Ialoveni a fost deschis un Centru de Informare și Servicii pentru cetățeni (CISC). La ședința din 11 decembrie 2020, Consilierii au aprobat prin decizie Regulamentul CISC și lista de servicii acordate.

decizia CISC ialoveni
Decizia cu privire la aprobarea Regulamentului CISC

La 22 decembrie 2020, Primăria Ialoveni a publicat o informația și „fotografii cu baloane” de la inaugurarea CISC, în prezența Ambasadorului Slovaciei în Republica Moldova,  Excelența Sa, Dušan DACHO.

CISC este amplasat în holul Primăriei Ialoveni și constituit din 3 ghișee, dotate cu toată tehnica de calcul necesară. Ghișee în care vor sta funcționari și vor acorda servicii și informații cetățenilor.

O GALERIE FOTO cum arăta CISC la 22 decembrie 2020, după vizita ambasadorului Slovaciei // Foto: Veaceslav AFtene

Video cu prezentarea proiectului de decizie și aprobarea acestui în cadrul ședinței Consiliului orășenesc Ialoveni din 11 decembrie 2020:

Nomenclatorul serviciilor acordate de CISC Ialoveni

nomenclator servicii CISC Ialoveni

Pentru funcționarea Centrului de Informare și Servicii pentru Cetățeni a fost aprobat și un Regulament, aprobat prin decizia Consiliului orășenesc Ialoveni din 11 decembrie 2020.

Regulament page 001
Regulament page 002
Regulament page 003
Regulament page 004
Regulament page 005
Regulament page 006
Regulament page 007

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările