ialovenionline

Guvernare locală

Informare și Servicii pentru cetățeni de la Primăria Ialoveni

22 ianuarie 2021
177 vizualizări

La finalul anului 2020, în cadrul Primărie Ialoveni a fost deschis un Centru de Informare și Servicii pentru cetățeni (CISC). La ședința din 11 decembrie 2020, Consilierii au aprobat prin decizie Regulamentul CISC și lista de servicii acordate.

Decizia cu privire la aprobarea Regulamentului CISC

La 22 decembrie 2020, Primăria Ialoveni a publicat o informația și „fotografii cu baloane” de la inaugurarea CISC, în prezența Ambasadorului Slovaciei în Republica Moldova,  Excelența Sa, Dušan DACHO.

CISC este amplasat în holul Primăriei Ialoveni și constituit din 3 ghișee, dotate cu toată tehnica de calcul necesară. Ghișee în care vor sta funcționari și vor acorda servicii și informații cetățenilor.

O GALERIE FOTO cum arăta CISC la 22 decembrie 2020, după vizita ambasadorului Slovaciei // Foto: Veaceslav AFtene

Video cu prezentarea proiectului de decizie și aprobarea acestui în cadrul ședinței Consiliului orășenesc Ialoveni din 11 decembrie 2020:

Nomenclatorul serviciilor acordate de CISC Ialoveni

Pentru funcționarea Centrului de Informare și Servicii pentru Cetățeni a fost aprobat și un Regulament, aprobat prin decizia Consiliului orășenesc Ialoveni din 11 decembrie 2020.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările