ialovenionline
Alexandr Boubatrin

Inspectoratul de Poliție Ialoveni are un șef nou. Cum arată CV-ul acestuia

9 februarie 2022
2312 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Ialoveni are un nou conducător. Este vorba despre Alexandr Boubatrîn, angajat în sistemul MAI din 2011. Acesta a fost numit printr-un ordin semnat pe 30 decembrie 2021 în funcția de șef interimar al IP Ialoveni. Alexandr Boubatrîn a mai activat în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni, în anul 2016, în calitate de ofițer de investigații. Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului, fostul șef a fost transferat, în baza propriei solicitări, în cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Potrivit CV-ului actualului șef interimar al IP Ialoveni, Alexandr Boubatrîn este născut în anul 1990, și este licențiat în Drept și în Securitate civilă și ordine publică, masterand în drept economic.

Înainte de a fi numit șef interimar al IP Ialoveni, acesta a deținut timp de mai bine de un an și jumătate funcția de șef al Secției nr.2 a Direcției investigații Centru al Inspectoratului Național de Investigații. Anterior, acesta a ocupat  timp de cinci ani funcția de ofițer superior de investigații, în cadrul a două secții subordonate Inspectoratului General de Poliție. De asemenea, timp de un an a fost inspector superior în cadrul secției resurse umane a Comisariatului de Poliție Botanica și un an în funcția de ofițer de sector în cadrul sectorului de poliție nr. 7, municipiul Chișinău.

Conform declarației sale de avere, în anul 2021 Alexandr Boubatrîn a obținut de la Inspectoratul General al Poliției un salariu de 131.552 lei. La capitolul donații și moșteniri, Alexandr Boubatrîn indică o donație/ajutor de 750 de euro de la cumnatul său. De asemenea, a primit două transferuri a câte 4000 de euro de la cumnatul și cumnata sa, bani pe care i-a transmis socrului său.

De asemenea, șeful interimar al IP Ialoveni a vândut în 2021 un teren intravilan cu 23.500 de lei și a primit alocație din partea statului roman (3953 ron) și indemnizații de la CNAS (20.400 lei).

Alexandr Boubatrîn mai indică un apartament de 50 mp, în municipiul Chișinău, cumpărat în 2012, cu o valoare de  circa 570 de mii de lei, o altă avere imobilă, cu o suprafață de 4,7 mp și o mașină fabricată în 2010, Honda Insight, cumpărată în 2018, cu o valoare de 80 de mii de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările