ialovenionline
20210422 m4 1171

Interdicția de a circula între orele 23:00 – 05:00, anulată

22 aprilie 2021
516 vizualizări

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a prezidat astăzi ședința online a Comisiei pentru Situații Excepționale. În cadrul acesteia, s-a decis ca din data de 26 aprilie să fie abrogată ora marțială pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, CSE a anulat interdicţia de a circula între orele 23:00-5:00.

De asemenea, CSE permite, începând cu 26 aprilie 2021, reluarea procesului educaţional, cu prezenţa fizică a elevilor/studenţilor din învăţământul profesional tehnic şi superior, pentru realizarea stagiilor de practică, orelor practice şi a sesiunilor de evaluare care
nu pot fi efectuate la distanţă, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind prevenirea şi controlul infecţiei COVID-19.

Amintim, starea de urgenţă în Republica Moldova a fost instituită la 30 martie și este valabilă până la 30 mai.

Decizia integrală a Comisiei pentru Situații Excepționale poate fi consultată AICI.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările