ialovenionline
Sursă foto: Facebook/Eco-răzeniSursă foto: Facebook/Eco-răzeni

Întreprinderea socială Floare de cireș Catering a fost premiată în cadrul „Galei Businessului Moldovenesc”

13 iunie 2024
295 vizualizări

Întreprinderea socială de inserție Floare de cireș Catering este una dintre cele 150 de companii premiate în cadrul celei de a XXI-a ediții a „Galei Businessului Moldovenesc”, organizată la 5 iunie 2024, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. 

Floare de cireș Catering a obținut trofeul la nominalizarea specială „Antreprenoriat Social”, datorită implicării active și a angajamentului consecvent în soluționarea problemelor comunității și promovarea incluziunii sociale a persoanelor din grupurile vulnerabile.

Evenimentul anual a adus împreună elita comunității de afaceri moldovenești, oficialități guvernamentale și parteneri de dezvoltare pentru a onora realizările impresionante ale companiilor locale.

447961006 874405074731424 5562337830138421254 n

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a remarcat că, în pofida crizelor, antreprenorii au noi oportunități de dezvoltare și au investit în economia națională, creând locuri de muncă și bunăstare în țara noastră.

„Optimismul economic revine, iar noi avem o oportunitate pe care nu am mai avut-o vreodată – să fim competitivi pe cea mai mare și bogată piață din lume. Aderarea la Uniunea Europeană înseamnă o viață mai bună pentru cetățenii noștri și un mediu de afaceri competitiv, care să ofere oportunități pentru investiții mari”, a subliniat premierul, în cadrul evenimentului.

Gala are ca scop recunoașterea și promovarea excelenței în afaceri, încurajând companiile să atingă standarde înalte de calitate și să își consolideze brandurile pe piața internă și internațională. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările