ialovenionline
img 6035

La Bardar va fi deschis un cont bancar pentru donații ce vor fi utilizate la amenajarea teritoriului din localitate

23 iunie 2023
950 vizualizări

Primăria Bardar urmează să deschidă un cont bancar pentru donații ce vor avea ca destinație executarea diferitor lucrări de amenajare a teritoriului din sat. O decizie în acest sens a fost adoptată la ultima ședință a consiliului sătesc din 15 iunie 2023.

Primarul spune că în fața Casei de Cultură a fost reabilitată o terasă, în imediata apropiere a unor agenți economici, cărora li s-a propus să vină cu o contribuție.

„Venim cu propunerea de a deschiderea un astfel de cont, care o sa servească pentru donații din partea locuitorilor și a agenților economici, cine o să dorească, pentru a executa diferite obiective de amenajare a teritoriului. Terasa din fața casei de cultură și din fața magazinelor s-a făcut, iar persoanele, ca să poată să vină cu contribuții, să fie totul legal, trebuie să avem un cont IBAN. S-a discutat deja cu agenții economici de lângă terasă, ei o să vină cu o contribuție, bani care ulterior vor fi folosiți la alte lucrări, deja consilierii vor decide” spune primarul.

Contul va fi disponibil pentru orice fel de donații, din partea celor care vor dori să participe financiar la amenajarea teritoriului satului.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările