ialovenionline

Guvernare locală

sursa foto: costesti.md

La Costești va avea loc ședința Consiliului sătesc, fără ca să fie informată comunitatea despre proiectele de decizii

28 septembrie 2021
227 vizualizări

Consiliul sătesc Costești a fost convocat în ședință pentru data de 29 septembrie 2021 printr-o Dispoziție semnată de primarul localității, Vasile Bortă, pe data 22 septembrie. Documentul a fost încărcat pe Registrul de stat al actelor locale pe data de 24 septembrie, însă până astăzi pe pagina de Facebook și site-ul primăriei www.costesti.md nu a fost făcută publică nici o informație. 

Câteva ore în urmă, pe ambele pagini a fost postată retroactiv Ordinea de zi a ședinței, însă fără a aduce la cunoștință comunității proiectele de decizii care urmează mâine să fie discutate și votate.

Ordinea de zi cuprinde 18 întrebări de interes public, printre care alocarea și distribuirea mijloacelor financiare din bugetul satului, încheierea unor contracte de prestări servicii, aprobarea rezultatelor unei licitații și a unei plăți, despre care nu s-a oferit nici un detaliu.

Evenimentul va avea loc mâine, 29 septembrie 2021, cu începere de la ora 9.00, în sala de ședințe a Casei de Cultură. Primăria informează că ședința va fi filmată și plasată pe canalul său de Youtube.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările