ialovenionline
Sursă foto:il.mdSursă foto:il.md

La Ialoveni urmează a fi construit un nou edificiu pentru Unitatea de Salvatori și Pompieri

9 iulie 2024
155 vizualizări


În raionul Ialoveni urmează a fi construit un nou edificiu pentru Unitatea de Salvatori și Pompieri. O ședință de lucru a avut loc astăzi, 9 iulie, între conducerea raionului și reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență( IGSU). În cadrul ședinței s-a discutat despre procedura de documentare și de transmitere a terenului.

La ședință administrația raionului a garantat susținerea în eliberarea setului de documente necesare pentru transmiterea terenului destinat construcției remizei de salvatori și pompieri, care va asigura securitatea oamenilor în situațiile de prevenire și lichidare a situațiilor de risc din localitățile raionului.

La rândul său, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență( IGSU), și-a asumat responsabilitatea de a demara lucrările de construcție a noului sediu cu sprijinul Programului de Asistență Umanitară al Guvernului SUA.

La ședință a participat președinta raionului Natalia Eremia și vicepreședintele Eugeniu Secrieru, viceprimarul orașului Ialoveni Veaceslav Cernat, șeful Direcției logistică al IGSU, Vlad Melnic și șeful Direcției Situații Excepționale Chișinău, Oleg Melnic.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările