ialovenionline
383994729 744483614384276 30855267897776529 n 768x411 1

La Puhoi a fost inaugurat un Punct de Asistență Medicală Urgentă

5 octombrie 2023
354 vizualizări

Un Punct de Asistență Medicală Urgentă (PAMU)  a fost inaugurat ieri, 4 octombrie, în localitatea Puhoi. Acesta este dotat cu echipament necesar și va oferi un prim ajutor oamenilor din localitățile din vecinătate. 

Lucrările de renovare, de conectare la rețelele termice, de alimentare cu gaze, energie electrică, apă și canalizare, dar și construcția garajului, constituie circa nouă milioane de lei, finanțare primită de Primăria Puhoi prin intermediul programului „Satul European”. Iar pentru dotarea PAMU au fost alocate mijloace financiare din fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală.

Punctul de Asistență Medicală Urgentă Puhoi are sală de alertă, depozit pentru păstrarea medicamentelor, săli de odihnă pentru personal, sufragerie, blocuri sanitare, dar și un garaj cu două boxe pentru ambulanțe.

Punct de Asistență Medicală Urgentă (PAMU) va oferi asistență medicală urgentă, pentru cei peste 13 mii de localnici din localitățile Puhoi, Țipala, Gangura, Văratic.

În cadrul PAMU Ialoveni sunt cinci puncte, în localitățile Bardar, Costești, Răzeni, Văsieni și Puhoi.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările