ialovenionline
41013443 872211556501383 3629514387531759616 nfoto: Postica Alina/Facebok

Liceul Teoretic „Andrei Vartic” din Ialoveni are un nou director

12 martie 2022
1288 vizualizări

Liceul Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni are un nou conducător. Este vorba despre Aurelia Gamarța-Eșanu, profesor de istorie din cadrul liceului, grad didactic superior. Ordinul de numire a acesteia în funcție a fost prezentat la 10 martie.

La concursul pentru funcția de director s-au înscris două persoane: Aurelia Gamarța-Eșanu și Antociuc Elena, profesoara de engleză.

Noua directoare a școlii, Aurelia Gamarța -Eșanu, activează în domeniul educației din 1993, iar în cadrul Liceului Teoretic „Andrei Vartic” – din 2006.

„Liceul Teoretic „Andrei Vartic” se percepe a fi o instituție cu o imagine atractivă, care prestează servicii educaționale de calitate, oferind fiecărui beneficiar oportunități egale de dezvoltare, axate pe valori fundamentale ce contribuie la formarea multilaterală a personalității elevului și care generează absolvenți capabili de a se implica activ și responsabil în viața comunității. Misiunea liceului nostru va fi asigurarea procesului educațional la un înalt standard de calitate, prin promovarea școlii prietenoase copilului, centrate pe valorificarea potențialului divers al tuturor elevilor în formarea competențelor, abilităților și atitudinilor necesare pentru viață. Consider că instituția noastră dispune de toate condițiile pentru a-si îndeplini misiunea: bază tehnico-materială performantă, cadre didactice profesioniste și responsabile și dorință de a schimba lucrurile spre mai bine”, spune Aurelia Gamarța-Eșanu.

Din 1998 și până acum, în funcția de director al liceului a fost Valentina Sacara, care a atins vârsta de pensionare.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările