ialovenionline

Guvernare locală

horesti

Licitație la Horești: Două oficii în arendă și un teren extravilan de vânzare

4 mai 2023
769 vizualizări

La ședința Consiliului local din Horești din 13 aprilie 2023 s-a decis scoaterea la licitație publică cu strigare a două spații din incinta Casei de Cultură Horești și vânzarea unui teren agricol din localitate.

decizie

Potrivit deciziei cele două birouri din clădirea Casei de Cultură vor fi expuse la licitație cu titlul de arendă pentru o perioadă de 5 ani, cu prețul inițial de 7731,0 de lei. Spațiile lor fi puse la licitație ca lot unic.

casa de cultura

La aceeași licitație va fi scos un teren agricol extravilan din localitate cu o suprafață de 1,0 h, cu un preț inițial de 600,000 de mii de lei.

lot agricol

Deocamdată nu a fost stabilită data și ora la care vor avea loc licitațiile, din motiv că prezenta decizie nu a fost publicată în Monitorul Oficial. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările