ialovenionline

Guvernare locală

Locuitorii din regiunea BTA-16 solicită amenajarea unei zone verzi

29 aprilie 2021
330 vizualizări

Locuitorii de pe la marginile orașului Ialoveni mereu s-au plâns că sunt lăsați pe planul doi și sunt cam uitați de administrația publică. Din discuțiile cu mai mulți locuitorii din regiunea BTA-16, am aflat că ei își doresc, de mai mulți ani, amenajarea unei râpe, într-un spațiu util și prietenos oamenilor.

Anterior au scris și o petiție la Primăria Ialoveni, dar până când au primit doar promisiuni că se vor începe în această primăvară lucrările de drenaj, ca apoi locul să poată fi amenajat.

IaloveniOnline a realizat și un video despre această problemă pentru a o face cunoscută tuturor locuitorilor din orașul Ialoveni.

VIDEO:

Iar pentru a susține locuitorii din regiunea BTA-16, aici puteți semna și o petiție online, care ulterior va fi depusă și înregistrată la autoritățile publice locale din Ialoveni.

PETIȚIA „Solicităm curățarea și reabilitarea „râpei” de la BTA 16 și amenajarea unei zone verzi de odihnă” o puteți semna AICI!

Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările