ialovenionline

Guvernare locală

lot livada cadastruConform informațiilor de pe e-cadastru.md, lotul, cu suprafața de aproape 7 ari, este amplasat în sectorul LIVADA, pe strada Brăila, aproape de intersecția cu Alexandru Ioan Cuza.

Majoritatea absolută contra acordării, gratuite, a unui lot de casă viceprimarului. Rezultate sondaj public

4 iunie 2021
886 vizualizări

A trecut o săptămână, din 28 mai 2021, de la lansarea sondajului pe grupul de Facebook, „Ialoveni-orașul soarelui” despre locul de casă, gratuit, care urma să fie acordat viceprimarului orașului Ialoveni, Radu Chilaru, dacă consilierii orășenești aprobau proiectul de decizie respectiv.

Facem totalurile sondajului și anunțăm rezultatele acestuia. Calculat în voturi și procente din numărul total al celor care au votat de 1204 votanți, rezultatele sunt următoarele:

CONTRA au votat peste 1000 de persoane sau mai exact 1085 voturi sau 90,11 %

PENTRU au votat doar peste 100 de persoane sau mai exact 119 voturi sau 9, 89 %

Reamintim că proiectul de decizie, după ce opinia publică din orașul Ialoveni a fost scandalizată de această propunere, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței din 28 mai 2021, înainte de începerea ședinței.

rezultate sondaj

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările