ialovenionline
alegeri locale Malcoci 2023

Malcoci: Un profesor și un antreprenor vor lupta pentru fotoliul de primar. Cine sunt candidații la funcția de consilier

11 octombrie 2023
941 vizualizări

Două candidaturi au fost înregistrate pentru funcția de primar al satului Malcoci. Este vorba despre un antreprenor și un profesor.

Ermurachi Mihail este născut în anul 1987, activează în calitate de profesor în cadrul Gimnaziului din Malcoci și este candidatul înaintat de Partidul Social Democrat European – fostul Partid Democrat. La alegerile anterioare, candidatul PD a fost Puiu Serghei, care a și câștigat alegerile în satul Malcoci.

Despre Gîndea Serghei cunoaștem doar că este născut în anul 1983 și că este antreprenor.

candidati primar Malcoci 2023

Pentru funcția de consilier local, trei partide au înaintat liste cu candidați: Partidul Social Democrat European (fostul PD) – 12 candidați, Partidul Acțiune și Solidaritate – 11 candidați,

Consiliul local Malcoci va fi format din 9 consilieri.

candidati consilier PSDE Malcoci 2023
candidati consilier PAS Malcoci 2023
candidati consilier PLDM Malcoci 2023

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările