ialovenionline
CE7280BD 862C 467A 9E13 A2225118C7CD 1 201 a

Maria Ghețiu a fost desemnată câștigătoarea concursului pentru funcția de directoare al Liceului Teoretic Țipala

13 iulie 2023
4571 vizualizări

Maria Ghețiu este noua directoare al Liceului Teoretic Țipalai. Aceasta a fost desemnată câștigătoarea concursului din 11 iulie, organizat de Direcției Generale Educație Ialoveni. Ordinul de numire în funcție a fost semnat de Șeful Direcției, Ion Scutaru. 

Obiectivele de dezvoltare a instituției au fost prezentate în cadrul etapei finale de concurs, în planul de dezvoltare al liceului 2023-2028. „Repartizarea bugetelor cu consultarea factorilor de decizie, valorificarea tehnologiilor informaționale în scopul eficientizării procesului educațional la disciplinele școlare și dotarea cu materiale didactice. (…) Am selectat următoarele acțiuni: dotarea sălilor de clasă conform standardelor de dotare minimă a cabinetelor la disciplinele școlare. Dotarea cu echipament și utilaj necesar a laboratorului de fizică, chimie și biologie, dotarea bibliotecii școlare cu tehnică modernă și acces la internet, în scopul satisfacerii necesităților de informare și documentare a elevilor și a cadrelor didactice, dotarea bibliotecii prin procurarea fondului de carte și procurarea echipamentului sportiv”, a menționat Maria Ghețiu.

La concursul pentru funcția de directoroare s-au înscris două persoane: Ghețiu Maria și Popa Nadejda.

Maria Ghețiu este profesoară de franceză în cadrul liceului, deține gradul didactic I, grad managerial II și master în Științe ale Educației. Ea a asigurat interimatul funcției de directoare a instituției, până la proba de concurs.

Concurs 1 724x1024 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările