ialovenionline

Guvernare locală

Untitled design 3

Mariana Dimitriu este învingătoarea concursului pentru ocuparea funcției publice de secretară al consiliului local Văsieni

26 mai 2023
460 vizualizări

Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției publice vacante, de Secretar al Consiliului sătesc Văsieni, a desemnat-o pe Marina Dimitriu, câștigătoarea concursului. Proba interviu a avut loc pe 24 mai, în incinta primăriei Văsieni. La concurs s-au înregistrat trei persoane, iar ulterior, un candidat și-a retras candidatura. 

Primarul localității, Sergiu Candu susține că „la moment se întreprind toate măsurile legislative legale privind asigurarea integrităţii în exercitarea funcţiei publice”.

Întrebat despre competențele persoanei selectate, primarul susține că ne va oferi mai multe detalii după ce trece procedurile de verificare și aprobarea persoanei selectate la ședința Consiliului local. „Pot doar să spun că persoana are studii juridice dar încă nu deține experiență de muncă, va fi un funcționar public debutant”, a precizat alesul local.

Funcția de secretar al consiliului local a rămas vacantă din 1 aprilie, după ce fostul secretar și-a depus cererea de demisie.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările