ialovenionline
275638615 441734410975865 1056161692142506762 n 1920x1020 c default

Marina Ovseanikova, redactoră la Pervîi Kanal a protestat în timpul știrilor: „Stop razboiului”

15 martie 2022
687 vizualizări

În timpul jurnalului de știri de la postul rusesc de stat „Pervîi Kanal”, o femeie a apărut  cu o pancartă pe care scria: „Stop razboiului. Opriți războiul. Nu credeți propaganda. Aici vă mint”.

Новая Газета  portalul de știri independent scrie că ar fi vorba despre redactoră la Pervîi Kanal, Marina Ovseanikova. Despre ea se scrie că ar fi fost deja reținută iar avocatul acesteea nu reușește să ia legătura cu ea.

Înainte de a ieși în direct, jurnalista a postat un video pe Facebook în care susține că: „Rusia este un stat agresor. Reponsabilitatea îi aparține unei singure persoane – Vladimir Putin. Tatăl meu este ucrainean, iar mama mama mea este rusoaică. Niciodată nu am fost dușmani. Rusia trebuie să oprească acest război, pentru ca cele două țări frățești să se poate împăca. Din păcate, în ultimii ani am lucrat la „Pervîi Kanal”, m-am ocupat de propaganda Kremlinului. Acum îmi e foarte rușine. Îmi e rușine că am permis zombarea cetățenilor ruși. Noi nu am ieșit la protest atunci când Kremlinul l-a otrăvit pe Navalany. Azi împotriva noastră e toată lumea și din cauza asta va suferi o generație întreagă”, a declarat Marina Ovseanikova.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările