ialovenionline
microimprumut 2023 1

MicroÎmprumut își extinde rețeaua și vine mai aproape de locuitorii raionului Ialoveni

12 aprilie 2023
793 vizualizări

Pe parcursul a peste 15 ani de activitate, MicroÎmprumut este mereu alături de beneficiarii săi,  tot mai aproape ca locație și cu servicii tot mai accesibile. Făcând față tuturor crizelor economice din trecut, a schimbărilor legislative, reușeșete totuși să se dezvolte în continuare. Această activitate fructuoasă a fost posibilă grație politicii active de promovare și a eficienței de creditare, precum și datorită unei echipe de încredere.

Produsele MicroÎmprumut https://microimprumut.md/imprumuturi au fost și sunt mereu create pentru a susține planurile clienților săi, pentru evenimente importante din viață (nașterea unui copil, cumpărarea unei case, construcții, reparații) pentru o viață mai bună. Chiar mai mult, aceastea sunt gîndite și pentru necesitățile celor care muncesc în străinătate.

Astăzi venim cu deschiderea unei noi locații, în orașul Ialoveni, pe str. Alexandru cel Bun nr. 31, în imediata apropiere de Consiliu raional. De acum încolo localnicii pot primi consultanța financiară în alegerea produsului perfect de creditare sau de deschidere a unui cont de economii. Prin cea mai simplă și rapidă metodă, este posibil de a efectua fără comision achitarea serviciilor comunale sau altor servicii ale agenților economici. Primirea în siguranță a transferurilor de peste hotare (MoneyGram, Ria, Unistream, Western Union) sau a pensiilor și indemnizațiilor de la stat.

microimprumut 2023 2

La MicroÎmprumut, credem în planurile și visurile tale și vrem sa îți fim alături atunci când decizi să le transformi în realitate. 

De aceea, din start vrem să anunțăm Promoția ”Dobânda zero”. Vino la MicroÎmprumut și beneficiază de 20000 lei pentru o perioadă de 12 luni cu dobânda zero (fără dobândă). Cât ceri, atât întorci. Nu pierde ocazia, căci ofertele bune se termină repede. Oferta valabilă timp de 6 luni.

microimprumut 2023 3

Dacă vrei să te asiguri și singur ne poți telefona la numărul 076031839.

Sau dacă te-ai decis te așteptăm pe adresa or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun nr. 31.

La fel, reamintim că fiind client MicroÎmprumut poți beneficia și de alte oferte și promoții. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, te îndemnăm să ne urmărești pe rețelele de socializare Facebook https://www.facebook.com/microimprumut și Instagram https://www.instagram.com/microimprumut/. Totodată vă vom fi recunoscători dacă veți veni și cu o apreciere pentru pagina noastră.

Linia ferbinte: 022 60 00 06, 060 100 118

www.microimprumut.md

microimprumut 2023 4

(P)


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările