ialovenionline
campionat fotbal ialoveni 2021 1Echipa Mileștii Mici, campioana raionului Ialoveni, ediția 2021. Foto credit: Federația Moldovenească de Fotbal

Mileștii Mici și Dănceni au devenit campioanele raionului Ialoveni la fotbal

1 noiembrie 2021
1305 vizualizări

Sezonul fotbalistic în raionul Ialoveni s-a încheiat, duminică, 31 octombrie 2021, campioane devenind echipa din comuna Mileștii Mici la categoria seniori și echipa din satul Dănceni la categoria juniori.

În ultima etapă, Mileștii Mici a învins pe teren propriu echipa satului Hansca, cu scorul de 6-0, victorie ce i-a asigurat titlul de campioană. Pe poziția secundă s-a clasat echipa din comuna Ruseștii Noi care s-a impus în fața medaliatei cu bronz, Dănceni, scor 2-1.

Lupta pentru primul loc s-a dus până în ultima etapă și la juniori. Câștigătoare a campionatului raional a devenit echipa din satul Dănceni, care a învins în meciul din deplasare cu Ruseștii Noi, scor 4-2. Pe locurile II și III s-au clasat echipele satelor Horești și Răzeni.

clasament fotbal ialoveni 2021
campionat fotbal ialoveni 2021 2
Echipa Dănceni. Foto credit: Federația Moldovenească de Fotbal
campionat fotbal ialoveni 2021 3
Echipa Ruseștii Noi. Foto credit: Federația Moldovenească de Fotbal

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările