ialovenionline
449705150 797957052319901 5738137295891936023 n

„Nimic nou pe frontul de Vest” – o nouă proiecție de film la Costești 

5 iulie 2024
169 vizualizări

Centrul Multifunctional Socio-Cultural Costești anunță o nouă proiecție de film. De această dată va fi proiectat filmul „Nimic nou pe frontul de Vest”. Evenimentul va avea loc astăzi, 5 iulie, începând cu ora 21:00, în scuarul Casei de Cultură.

„Nimic nou pe frontul de Vest” prezintă povestea captivantă a unui tânăr soldat german aflat pe frontul de vest în timpul Primului Război Mondial. Paul și camarazii lui simt pe propria piele cum euforia inițială a războiului se transformă în disperare și teamă, în lupta pentru propriile vieți și a celor din jur, în tranșee. Filmul regizat de Edward Berger este bazat pe celebrul roman omonim, semnat de Erich Maria Remarque.

Filmul a fost nominalizat la nouă categorii de premii Oscar.

Proiecția de film este în aer liber iar intrarea este gratuită.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările