ialovenionline
Untitled design 2

O competiție de pescuit între nevăzători și slabvăzători va fi organizată la Costești

30 iulie 2023
818 vizualizări

Campionatul național de pescuit între nevăzători și slabvăzători va fi organizat în acest an la Costești, Ialoveni. La competiție vor participa 27 de organizații teritoriale ale Asociației Nevăzătorilor cu membrii săi.

Gazda competiției din acest an este Organizația teritorială Ialoveni a Asociației Nevăzătorilor din Moldova. În fiecare an, competiția are loc în localitatea câștigătorilor din anul precedent.

„La ediția din 2022, locul 1 a fost ocupat de Organizația teritorială Strășeni, însă, Strășeniul este în acest an gazda Campionatului de turism și nu se pot petrece două competiții în aceeași localitate. Respectiv, Campionatul de pescuit va avea loc la noi, pentru că noi ne-am clasat anul trecut pe locul 2”, explică Maia Bivol, președintele Organizației Teritoriale Ialoveni Asociația Nevăzătorilor din Moldova.

Potrivit specialistului principal în cadrul Aparatului Președintelui Raionului, Iurie Bulgăreanu, Consiliul Raional va finanța evenimentul prin premierea câștigătorilor.

Menționăm că Organizația teritorială Ialoveni a Asociației numără 156 de membri nevăzători și slabvăzători. De asemenea, organizația are la evidență 10 copii.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările