ialovenionline
Accident pod atb copil 1

O copilă de 10 ani a fost lovită de un automobil la zebra de la podul BTA-16

6 septembrie 2021
1695 vizualizări

În dimineața zilei de luni, 6 septembrie, la ora 07:30, poliţia din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident în orașul Ialoveni, pe strada Ștefan cel Mare.

La fața locului, polițiștii preliminar au stabilit că un automobil de model ,,VAZ” condus de un bărbat de 76 ani în timp ce se deplasa la culoarea verde a semaforului pe strada Ștefan cel Mare din orașul Ialoveni, a tamponat o minoră de 10 ani care era încadrată în traversarea trecerii de pietoni.


În urma impactului minoră a fost transportată la Spitalul Clinic pentru copii ,,Valentin Ignatenco” pentru acordarea ajutorului medical.

Fiind testat cu aparatul Drager, conducătorului mijlocului de transport sa stabilit rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat.

Toate circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Accident pod atb copil 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările