ialovenionline
Foto simbol

O nouă cursă de transport public în raionul Ialoveni care va conecta șase localități

31 mai 2024
3696 vizualizări

Începând cu trei iunie, o cursă internă de transport public va fi deschisă în raionul Ialoveni. Cursa Cigîrleni-Ialoveni va traversa șase localități: Cigîrleni, Răzeni, Horești, Zîmbreni, Costești și orașul Ialoveni. Cursa este deschisă din necesitatea oamenilor de a se deplasa la serviciile publice din centrul raional.

Întreprinderea Individuală „Nicolai Zamfir” intenționează să deschidă o cursă regulată și directă Cigîrleni – Ialoveni, care va activa de luni până vineri cu o cursă dus- întors.

Cursa va avea punctul de pornire din Cigîrleni la ora 6:50 și 11:30 întoarcerea din Ialoveni.

Deocamdată zilele de sâmbătă și de duminică sunt lipsite de curse, însă potrivit anunțului, graficul ar putea fi revizuit.

Inginerul Întreprinderii Individuale „Nicolai Zamfir”, Ion Zamfir, spune că: „Cursa a fost deschisă la cerința oamenilor din localitate. Oamenii au nevoie să meargă la policlinică, la Casa Națională de Asigurări Sociale, la Agenția de Servicii Publicii. Nu toți au mașini și se pot deplasa direct”.

445387439 428935753277292 2149310907836403324 n

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările