ialovenionline

Guvernare locală

amenajare carare linella 1 scaled

O petiție promovată de IaloveniOnline produce efecte. Un spațiu public este amenajat

9 aprilie 2021
837 vizualizări

Un spațiu public din centrul  orașului Ialoveni, despre care IaloveniOnline a scris anterior și a promovat și o petiție din numele locuitorilor prin care s-a solicitat soluționarea situației degradabile în care află, a început să fie amenajat.

La sfârșitul lunii martie au început lucrările de demolare și reconstrucție. Au fost demontate plasele din armatură, care stăteau să cadă. La moment se lucrează la fundamentul gardului. Cel vechi și prăbușit este parțial demolat și se construiește altul nou din piatră și beton, după cum puteți vedea și în foto.

Pentru efectuarea acestor lucrări, la 4 martie curent, Consiliul raional Ialoveni a alocat 134 mii de lei Spitalului raional Ialoveni, care gestionează nemijlocit teritoriul respectiv.

134 mii de lei pentru gard maternitate

Anterior, în contextul petiției promovate de IaloveniOnline,  primarul de Ialoveni, Sergiu Armașu, a afirmat public că Primăria Ialoveni se va implica și va pune pavaj, doar după ce Consiliul raional va reconstrui gardul.

amenajare carare linella 2
amenajare carare linella 3
amenajare carare linella 4
amenajare carare linella 5
amenajare carare linella 6
amenajare carare linella 7
amenajare carare linella 8
amenajare carare linella 9
amenajare carare linella 10

Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările