ialovenionline

Guvernare locală

postica anatol

O stradă din Ialoveni va purta numele lui Anatolie Postică

23 mai 2024
471 vizualizări

O stradă din Ialoveni va purta numele regretatului Anatolie Postică, fost director al Casei Raionale de Cultură „Andrei Ungureanu”. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Orășenesc Ialoveni din 21 mai 2024.

Inițiativa provine de la Întreprinderea Pomicolă „Franionis”, care a venit cu un demers în acest sens către Primăria Ialoveni. Strada ce va purta numele lui Anatolie Postică se află în zona „Livada” din orașul Ialoveni, după restaurantul Carul cu Bere.

Amintim, Anatol Postică s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, la 27 aprilie 2024. Ialoveneanul Anatol Postică a avut o contribuție de excepție în promovarea culturii în întreg spațiul raionului Ialoveni, dedicându-și o parte din viața sa activității manageriale de director al Casei de Cultură din Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările