ialovenionline
arest preventiv

Omorul din Horodca. Bănuitul – în arest preventiv pentru 30 de zile

26 august 2022
918 vizualizări

Suspectul omorului din data de 21 august 2022, din satul Horodca, a primit mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru reporterul IaloveniOnline de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

Menționăm că în dimineața zilei de 21 august, în jurul orei 05:10, oamenii legii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, care a comunicat că prietenul său, în vârstă de 18 ani, a agresat fizic o fată de 17 ani. La fața locului imediat au intervenit angajații poliției care au depistat cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată, având plagă în regiunea gâtului și a abdomenului. Ambii tineri sunt originari din satul Horodca, raionul Ialoveni, iar tânăra este originară din raionul Leova.

În urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști s-a stabilit că cel care a făcut apelul și persoana pe care a denunțat-o la poliție erau împreună cu minora, iar în urma unui conflict iscat între ei, unul dintre ei a scos cuțitul și a ucis-o. Celălalt tânăr a fugit și a anunțat Poliția, iar persoana bănuită a ascuns cadavrul și a plecat.

Preliminar s-a stabilit că cei doi și fata s-au văzut pentru prima dată, făcând cunoștință pe o rețea de socializare, iar conflictul ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările