ialovenionline
ialoveni 10 2021

Orașul Ialoveni împlinește 585 ani pe 27 octombrie 2021. Programul activităților, limitat de pandemie

25 octombrie 2021
1210 vizualizări

Ziua de 27 octombrie 2021 a fost declarată zi de sărbătoare nelucrătoare pe tot teritoriul orașului, de către primăria Ialoveni.

Cu ocazia marcării celor 585 de ani ai orașului Ialoveni, autoritățile locale au anunțat un program de evenimente, între orele 8:00 și 17:00.

La ora 12.00, în scuarul Casei raionale de cultură „Andrei Ungureanu”, va fi deschis un Târg al Meșterilor Populari, iar începând cu 14:00, timp de trei ore va avea loc un concert cu participarea artiștilor din orașul Ialoveni:

  • Fanfara Casei raionale de Cultură;
  • Premier Band;
  • Ansamblul folcloric „Ialoveneanca”;
  • Adrian Ursu.

Primăria informează că activitățile de Hram au fost limitate reieșind din prevederile ultimilei hotărâri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și roagă cetățenii să respecte regulile de protecție și prevenire a virusului Covid 19.

program hram 2021
targ mesteri populari 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările