ialovenionline
pnl diaspora rezina

Parcursul european al Republicii Moldova, discutat de Adrian Dupu cu mai mulți primari și consilieri din Rezina

18 aprilie 2024
229 vizualizări

Parcursul european al Republicii Moldova și importanța alegerilor din 9 iunie pentru Parlamentul European – au fost principalele subiecte discutate astăzi de președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, cu aleșii locali din Rezina.

Adrian Dupu a fost însoțit de vicepreședintele Anatolie Dimitriu și s-au întâlnit cu mai mulți primari, consilieri raionali și locali, directori de instituții din întreg raionul.

Cei doi le-au spus celor prezenți despre angajamentul pe care Partidul Naţional Liberal și președintele PNL Nicolae Ciucă îl au în a sprijini Republica Moldova atât în drumul spre Uniunea Europeană cât și în procesul de dezvoltare și modernizare.

„Fiecare întâlnire în localitățile din stânga Prutului ne arată că europarlamentarii PNL vor trebui și în viitoarea legislatură europeană să fie la fel de vocali în susținerea Republicii Moldova”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările