ialovenionline
449751094 122100556700394073 2217875530756835184 n

Patru actori din România vor susține un spectacol de comedie pe scena Casei de Cultură din Ialoveni

7 iulie 2024
196 vizualizări

Patru actori din România vor susține un spectacol-cocktail pe scena Casei Raionale de Cultură „Andrei Ungureanu” din orașul Ialoveni. Spectacolul, intitulat „Filarmonica de Comedie”, va avea loc la 16 iulie, ora 19:15. Intrarea este liberă.

„Filarmonica de Comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice scrise de Radu Gabriel, avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim și Leonid Doni, patru actori de comedie bine-cunoscuți din aparițiile pe micul ecran (grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, „Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”). Acest spectacol-cocktail a fost creat pentru a oferi ocazia celor care i-au urmărit la televizor să-i revadă pe scenă și pentru a le permite celor care erau prea tineri sau prea ocupați să se uite la televizor să se bucure de comedii scurte, despre și pentru români.

„Veți râde cu poftă la întâmplările vecinilor dintr-un bloc, la peripețiile unui milionar de carton care cumpără o filarmonică, la încercările provincialului de a se descurca în București și la muncitorii cu probleme metafizice. Satira reflectă o lume pestriță, plină de țâfne, candoare și gânduri profunde, caracteristice locatarului etern din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic”, spun organizatorii.

Acest spectacol este accesibil pentru toate vârstele, oferind umor de calitate pentru întreaga familie.

Proiectul – Filarmonca de Comedie, acum și în Moldova- este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările