ialovenionline
miere regina naturii medalii 2024

Patru medalii de aur de la Londra pentru mierea unui producător din satul Costești

3 iulie 2024
456 vizualizări

Compania ”Regina Naturii” din satul Costești a obținut patru medalii de aur la expoziția London Honey Awards 2024, care se desfășoară anual în capitala Marii Britanii.

”Gustul inconfundabil, consistența delicată și recoltarea atentă sunt doar câteva din elementele care au consacrat mierea Regina Naturii drept cea mai bună”, menționează compania ”Regina Naturii”, care se ocupă cu colectarea, producerea, procesarea și exportul mierii de albini.

Cele patru tipuri de miere premiate cu medalii de aur sunt:

  • Mierea de salcâm cu fagure 
  • Mierea cremă cu lămâie și ghimbir 
  • Mierea de salcâm 
  • Mierea de tei.

Expoziția London Honey Awards desemnează cei mai buni producători de miere în cadrul a două secțiuni: Premiul pentru Calitate și Premiul pentru Ambalaj. Scopul principal al concursurilor este informarea cultivatorilor de miere, a producătorilor de miere, a apicultorilor, a producătorilor și comercianților cu amănuntul, care distribuie în mod legal produsele standardizate, pentru a păstra și a îmbunătăți calitatea produsului de marcă, promovând produse apicole de înaltă calitate sub toate aspectele de utilizare și consum.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările