ialovenionline

Guvernare locală

teren Mihai Viteazu blocuri 2 scaled

Pe strada Mihai Viteazu colț cu Basarabia ar putea fi construite blocuri locative multietajate

4 mai 2022
1076 vizualizări

Cetățenul care deține un teren cu suprafața de peste 17 ari care, conform informațiilor de cadastru.md, este cu modul de folosință „Grădini„, solicită ca prescripțiile actuale ale terenului „subzonă de protecție sanitară” V2, să fie modificate în prescripții specifice zonei funcționale R2 – „Subzona locuibilă cu blocuri locative multietajate și alte funcțiuni complementare”.

Terenul respectiv, cu nr. cadastral 5501.205.668, UTR – 9, are la moment prescripția de V2subzonă de protecție sanitară, conform informațiilor din Planul Urbanistic General al orașului Ialoveni.

Schimbarea prescripției acestui teren, amplasat în sectorul Fanari, pe strada Mihai Viteazu, intersecție cu Basarabia, în „Subzona locuibilă cu blocuri locative multietajate și alte funcțiuni complementare„, ar oferi posibilitatea proprietarului să construiască pe el blocuri de până la 7 etaje înălțime.

teren Mihai Viteazu
Proiect de decizie Teren 4 modificare PUG
Teren 4 modificare PUG e cadastru
Amplasarea terenului conform datelor de site-ul e-cadastru.md
detaliat teren 4
gmaps Teren 4 modificare PUG
Amplasarea terenului conform datelor de pe google maps
pug 4
Amplasarea terenului conform datelor din Planul Urbanistic al orașului Ialoveni
teren Mihai Viteazu blocuri 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările