ialovenionline

Guvernare locală

sedinta CRI din 15 octombrie 2020 scaledȘedința Consiliului raional Ialoveni din1 15.10.20 //VEACESLAV AFTENE

Pentru ce alocă banii Consiliul raional Ialoveni

9 noiembrie 2020
753 vizualizări

La ședința Consiliului raional Ialoveni din 15 octombrie, consilierii au aprobat modificarea bugetului și alocarea mijloacelor financiare.

La această ședință, comparativ cu altele, au fost alocate doar câteva sume de bani. Astfel, din Fondul de Rezervă a Consiliului raional  a fost alocată suma 560,0 mii lei. Din aceștia  60 mii de  lei au fost aprobați pentru Spitalul raional Ialoveni pentru procurarea concentratoarelor de Oxigen.

O altă sumă, de 500 de lei a fost alocați Primăriei Nimoreni, cu titlu de contribuție, la implementarea etapei I a Proiectului Apeduct Magistral pentru localitățile Sociteni, Dănceni, Suruceni, Nimoreni, Malcoci”,  în calitate beneficiar.

Din Sursele Planificate în bugetul raional pentru educația incluzivă, consilierii raionali au aprobat alocarea a 180 mii lei Unității Educației Incluzive a Liceului „Petre Ștefănucă” pentru achitarea cheltuielilor efectuate până la încheierea anului 2020.

Punctele 3 și 4 din această decizie se referă la câteva micșorări de buget și realocate, după cum urmează:

3. Se micșorează bugetul pe anul 2020 la  grupa Deservire a Consiliului raional cu 18,0 mii lei și se alocă pentru procurarea unui electrocardiograf cu 6 canale.

4. Se micșorează bugetul pe anul 2020 la  grupa Sport a Consiliului raional cu 50 mii de lei, participantă la campionatul Republicii Moldova, divizia B, ediția 2020-2021.

alocari finaciare CRI 2020 1
alocari finaciare CRI 2020 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările