ialovenionline
IaloveniOnline

Pescuitul și scăldatul în lacul din zona de agrement din Huțuleuca – INTERZIS

31 mai 2024
529 vizualizări

Pescuitul și scăldatul în lacul din zona de agrement de la intersecția străzilor Iurie Gagarin și Mihai Viteaz va fi interzis! Un Regulament în acest sens a fost aprobat de consilierii orășenești în cadrul ședinței din 21 mai 2024.

Zona de agrement din sectorul Huțuleuca, unde în prezent au loc lucrări de construcție, are amenajat și un bazin acvatic. Acesta a fost populat cu pești, după cum a anunțat anterior Primăria Ialoveni, însă pescuitul în aceste ape este interzis. Interdicție este impusă și pentru scăldat.

Potrivit regulamentului, interdicția pescuitului și scăldatului este impusă din diverse motive de securitate a persoanelor, inclusiv pentru protejarea speciilor de pești, a habitatului acvatic și a siguranței publice.

Nerespectarea interdicției de pescuit și scăldat poate duce la aplicarea de amenzi și alte sancțiuni conform legislației în vigoare, se mai spune în Regulament.

Captura de ecran din 2024 05 31 la 11.57.23

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările