ialovenionline
drumuri ialoveni 2

Peste 3 milioane de acțiuni S.A. „Drumuri-Ialoveni” sunt scoase la vânzare

22 decembrie 2020
1366 vizualizări

Agenția  Proprietății Publice a publicat un anunț că în perioada 22-31 decembrie 2020, pe piața reglementată a Bursei de Valori se vor desfășura licitații cu strigare pentru privatizarea acțiunilor proprietate publică de stat a S.A. „Drumuri-Ialoveni”, în număr de 3 686 252 unități (98,849 %), prețul inițial de vânzare a unei acțiuni, 14,72 lei. Astfel, valoarea totală acțiunilor este de 54 milioane 261 de mii 629, 44 lei

Acțiunile  S.A. „Drumuri-Ialoveni” sunt scoase la vânzare alături de pachetele de acțiuni la alte 9 societăți de întreținerea drumurilor din toată țara:

S.A. „Drumuri-Cimișlia”;

S.A. „Drumuri-Căușeni”;

S.A. „Drumuri-Orhei”;

S.A. „Drumuri-Soroca”;

S.A. „Drumuri-Criuleni”;

S.A. „Drumuri-Rîșcani;

S.A. „Drumuri-Cahul”;

S.A. „Drumuri-Strășeni”;

S.A. „Drumuri-Edineț”.

De asemenea, mai sunt scoase la vânzare acțiunile statului din S.A. ”Institutul de cercetări științifice ”Rif-Acvaaparat”; S.A. ”Metalferos”; S.A. ”Hotelul „Chișinău”, S.A. ”Alimentarmaș” (în proces de insolvabilitate).

Comunicatul informativ a fost publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 313-317 din 27.11.2020 precum și pagina web: www.app.gov.md

drumuri ialoveni 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările