ialovenionline
Piata AgroIndustriala Ialoveni IaloveniOnline 2

Piața Agroindustrială Ialoveni a înregistrat un profit în creștere

28 mai 2024
372 vizualizări

Întreprinderea Municipală „Piața Agroindustrială Ialoveni” a obținut în anul 2023 un profit de 44.554 lei. Consilierii orășenești au aprobat la ultima ședință din 21 mai 2024 păstrarea acestui profit în bugetul întreprinderii, pentru a dezvolta și continua lucrările de modernizare a pieței, la solicitarea administrației entității.

„După lege, acest profit trebuie împărțit cu administrația publică locală, dar cerem să îl menținem în bugetul întreprinderii, pentru a amenaja terenul dinafara pieței, pentru locurile de vânzări din automobile”, a declarat Liuba Ușacov, administratoarea pieței, în cadrul ședinței consiliului.

De menționat că profitul pieței este în creștere, față de anul precedent. În 2022, întreprinderea a avut un profit de 29.317 lei, în 2021- 37.074 lei, iar în 2020 – 11.080 lei. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările