ialovenionline

Guvernare locală

piata IaloveniIntrarea principală în Piața din Ialoveni// FOTO: Veaceslav Aftene

Piața Agroindustrială Ialoveni – doar un profit de 11 mii lei în anul 2020

16 iunie 2021
1323 vizualizări

Conform deciziei 02/07 a Consiliului orășenesc Ialoveni din 28 mai 2021, Întreprinderea Municipală „Piața Agroindustrială Ialoveni” a obținut doar un profit de 11 mii 80 lei în anul 2020 și acesta a fost repartizat „în scopul dezvoltării întreprinderii, conform procedurilor stabilite de legislația în vigoare”.

Din informațiile comunicate consilierilor de către administrația Pieții din Ialoveni, acest profit de 11 mii lei urmează să fie investit pentru edificarea pavilionului pentru lactate. (o tarabă din piață urmează să amenajată pentru vânzarea lactate, conform solicitărilor ANSA). Pentru această amenajare, din bugetul orașului au mai fost alocați alți 30 mii lei, tot la ședința din 28 mai.

profit piata ialoveni 2020


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările