ialovenionline
politia

Polițiștii din raionul Ialoveni au monitorizat respectarea restricțiilor anticovid

22 martie 2021
718 vizualizări

Pe parcursul zilelor de week-end, 20-21 martie 2021, polițiștii din Ialoveni au efectuat verificări în localitățile raionului Ialoveni pentru a monitoriza cum sunt respectate restricțiile Hotărârii nr. 25 a Comisiei Teritoriale Extraordinare pentru Sănătate Publică Ialoveni.

În acest sens, au fost supuse verificărilor lăcașele sfinte din raionul Ialoveni privind respectarea măsurilor de protecție și prevenire a virusului #Covid_19.

Polițiștii au patrulat în adiacentul piețelor comerciale, în locurile de acces public, zone de agrement, stațiile pecco, magazinelor.

Angajații Inspectoratului de poliție Ialoveni monitorizarea transportului public la compartimentul respectarea cerințelor impuse de CNESP.

În caz de nerespectare a restricțiilor se intervine cu aplicarea amenzilor.

anticovid 4 1
anticovid 5 1
anticovid 2 1
anticovid 6 1
anticovid 1 1
anticovid 3 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările