ialovenionline
Consiliul Raional Ialoveni poza

Premii de peste 53 de mii de lei, oferite agenților economici din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Ialoveni

20 noiembrie 2021
528 vizualizări

La 25 noiembrie în raionul Ialoveni va fi marcată Ziua lucrătorului din agricultură și industria alimentară, sărbătoare consacrată lucrătorilor din sectorul agroalimentar din raion. În acest sens a fost semnată o dispoziție de către președintele raionului, Mihail Silistraru, care prevede o serie de reguli în baza cărora vor fi aleși agenții economici din agricultură și industria prelucrătoare cu cele mai bune rezultate obținute în anul 2021privind indicatorii de producție, atragerea investițiilor, implementarea tehnologiilor performante etc.

Astfel, cei care au obținut rezultate bune vor primi diplome de onoare ale Consiliului raional și premii bănești:

premii agricultura

Pentru selectarea agenților economici care vor primi aceste premii a fost formată o comisie, cu următoare componență:

componenta comisie

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările