ialovenionline

Guvernare locală

prezentarea bugetului scaled

Prezentarea publică a bugetului orașului Ialoveni pentru anul 2021

28 noiembrie 2020
701 vizualizări

Primăria Ialoveni a organizat în seara zilei de 26 noiembrie un eveniment public de consultare și prezentare a bugetului orașului Ialoveni pentru anul 2021.

Evenimentul a fost organizat  după ora 17, în sala Casei raionale de cultură. Funcționarii din aparatul primăriei au prezentat proiectele de decizie cu privire la bugetul orașului, grafice structura bugetului, informații despre cum se formează bugetului, ce venituri și cheltuieli sunt planificate în anul 2021.

În anul 2021 orașul Ialoveni va avea un buget de 45 de milioane 424 de mii 600 de lei. Este un buget fără deficit bugetar, adică cheltuielile planificate vor fi acoperite de venituri planificate și nu există datorii.

Chiar dacă evenimentul s-a numit „Consultări publice”, cetățenii au fost lipsă (Nici 50 de persoane nu au fost în sală, că mai mult nici nu se permite, din cauza restricțiilor). În sala au fost prezenți practic toți funcționarii din aparatul Primăriei Ialoveni, câțiva consilieri și doar tinere din Consiliul local de tineret, care au avut câteva întrebări despre ce bani urmează să fie bugetați pentru tineret.

Cum a decurs consultarea bugetului puteți vedea în înregistrarea video de mai jos:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările