ialovenionline
Captuă foto: https://www.facebook.com/primariacostestiCaptuă foto: https://www.facebook.com/primariacostesti

Primăria Costești solicită ajutorul cetățenilor pentru achiziționarea unui complex decorativ pentru sărbătorile de iarnă

23 noiembrie 2023
443 vizualizări

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Primăria Costești solicită ajutorul cetățenilor pentru colectarea fondurilor ca să procure un complex decorativ destinat sărbătorilor de iarnă. Potrivit ofertei prezentată de primărie, pentru această decorațiune este nevoie de 397 de mii de lei.

„Împreună putem face lucruri mai mari și mai frumoase, de aceea, pe lângă contribuția Primăriei, solicităm și contribuția dumneavoastră. Vă invităm să accesați link-ul de mai jos și să vă alăturați într-o acțiune specială de strângere de fonduri pentru a amenaja scuarul Casei de Cultură. (…) Așteptăm cu nerăbdare petrecerea de Revelion, pentru a vizualiza împreună cu dumneavoastră un nou an mai bun și mai frumos”, se arată în postare.

Deocamdată nu este clar cu ce sumă de bani va contribui Primăria Costești pentru achiziționarea acestui decor, însă pe platforma de colectare de fonduri s-au strâns până în acest moment aproape 28 de mii de lei.

Mai jos este prezentată oferta de preț pentru complexul decorativ.

Screenshot 2023 11 23 at 11.08.58

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările