ialovenionline

Guvernare locală

curatenia de primavara ialoveni

Primăria Ialoveni vine cu un apel către cetățeni pentru a organiza curățenia de primăvară

30 martie 2021
624 vizualizări

Primăria orașului Ialoveni lansează Campania anuală de salubrizare de primăvară și se adresează către cetăţeni să participe activ la lucrările de amenajare și salubrizare a localității: sa facă curățenie in grădini, pe drumuri, pe terenurile aferente clădirilor, blocurilor locative, să planteze arbori, arbuști, flori și să lichideze gunoiștile neautorizate.

Adresarea vizează și agenții economici, conducătorii instituțiilor/organizațiilor/întreprinderilor, care sunt îndemnați să participe activ la lucrările de salubrizare, să aducă în ordine și să amenajeze terenurile aferente clădirilor şi teritoriilor adiacente.

Totodată, primăria menționează că deşeurile acumulate trebuie să fie depozitate în locuri accesibile de unde ulterior să fie mai uşor ridicate de către lucrătorii serviciului de salubrizare și nu trebuie aduse la containerele de gunoi.

anunt curatenia de primavara 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările