ialovenionline
353453577 652413502983663 2427338905065889761 n

Primăria Puhoi va efectua lucrări de schimbare a becurilor la iluminatul stradal. Cetățenii sunt îndemnați să sesizeze pilonii care nu ard

16 iunie 2023
347 vizualizări

Pe 17 iunie, în localitatea Puhoi se vor desfășura lucrări de reabilitare a iluminatului stradal. Becurile nefuncționale vor fi înlocuite cu altele noi. Primăria îndeamnă cetățenii să sesizeze despre pilonii a căror lămpi nu funcționează, până a începe lucrările.

Viceprimara localității, Nadejda Carajea susține că acest lucru se face periodic în localitate. „Cam o dată la trei luni realizăm acest control, se schimbă lămpile nefuncționale și se verifică și alte lămpi, iar dacă se depistează ceva defecte, lampa se înlătură. Au fost informați cetățenii pentru a ne scrie în comentarii sau să ne anunțe direct la primărie, unde e nevoie de a efectua lucrări”, precizează viceprimara.

Pentru schimbarea lămpilor primăria Puhoi are angajat un electric pe bază de contract, care va schimba becurile de la pilonii din localitate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările