ialovenionline
271761761 268044275431720 5628454076256050759 n 1

Primăria satului Cărbuna solicită părerea cetățenilor

21 ianuarie 2022
528 vizualizări

Locuitorii satului Cărbuna cât și cetățenii aflați în diasporă sunt îndemnați de Administrația Publică Locală să participe la un chestionar online privind implementarea unui proiect în localitate.

Astfel, cetățenii ar urma să aleagă între construcția unui drumu din betoni care duce spre cimitirul din localitate (cu lățimea de 3,5 m și lungimea de 385 m); construcția unui parc cu panouri fotovoltaice (cu o capacitate de 35 kw/oră pentru intreținerea iluminatului localității cu factura zero) sau amenajarea unui ministadion pentru copii (un stadion de minifodbal cu îngrădire).

Chestionarul poate fi văzut aici.

De asemenea, cetățenii pot veni cu o altă sugestie de proiect.

Primarul satului Constantin Cecoi susține că: „La moment cetățenii urmează să decidă ce proiect este mai prioritar pentru comunitate iar resursele financiare urmează a fi distribuite din bugetul local, din resursele guvernului și din resursele diasporei”.

Proiectul urmează a fi implementat împreună cu Asociația Obștească ,,Ghiocel de Cărbuna” și consăteni din diasporă. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările