ialovenionline

Guvernare locală

colaj primaria suruceni mai 2021

Primăria Suruceni folosește contul de pe rețeaua de socializare pentru mesaje religioase, în loc să informeze cetățenii despre procesul decizional

27 mai 2021
689 vizualizări

Ședința Consiliului local Suruceni a fost convocată pentru 28 mai 2021, ora 14:00 și cuprinde opt subiecte pe Ordinea de zi, însă pe profilul primăriei de pe rețeaua de socializare nu sunt publicate informații despre deciziile care urmează a fi luate. 

Menționăm că primăria Suruceni utilizează un cont de Facebook pentru comunicarea cu locuitorii satului, însă postările din luna mai se referă doar la felicitări cu ocazia sărbătorilor religioase. Aceasta se întâmplă în condițiile actuale de pandemie, când pentru majoritatea cetățenilor, instrumentele online reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici. 

Ordinea de zi a ședinței Consiliul local Suruceni din 28 mai o puteți vedea mai jos.

sedinta suruceni 28 mai 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările