ialovenionline
274016213 623859245510927 5198938461738308642 n 1

Primăria Țîpala solicită ajutorul oamenilor pentru construcția unui totem la intrarea în localitate

13 februarie 2022
565 vizualizări

200 de mii de lei ar fi necesari pentru construcția unui totem de piatră la intrarea în localitatea Țîpala. Primăria face un apel la locuitorii satului care ar dori să contribuie pentru realizarea aceastui proiect și susține că în curând va fi deschis un cont bancar pentru doritorii care vor să transfere bani. Construcția ar avea o lungime de 8 m  și ar reprezența denumirea localității.

Potrivit anunțului lansat de Primrie, inițiativa vine din partea unui grup de localnici care s-au adresat la administrație pentru a crea o intrare frumoasă în localitate.

„Costul prealabil a acestei construcții este de 200 de mii de lei. Pentru bugetul primăriei e o sumă destul de mare dar cu toții ne dorim lucruri frumoase. Venim cu rugămintea de a ne susține în acest proiect”, se arată în anunțul primăriei.

Oamenii sunt îndemnați să comunice posibilitățile de contribuție ca ulterior să fie deschis un cont bancar.

Deocamdată nu este clar când vor începe lucrările și dacă Primăria va acola bani pentrua acest totem.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările