ialovenionline
Sursa foto: https://www.facebook.com/primariacomuneitipalaSursa foto: https://www.facebook.com/primariacomuneitipala

Primăria Țipala va aplica amenzi de 10 mii de lei pentru conectările ilegale la apă

12 iunie 2024
526 vizualizări

Primăria comunei Țipala a identificat un caz de conectare ilegală de aprovizionare cu apă în comună. Pentru acest fapt consumatorul a fost amendat cu o amendă în valoare de 6 mii de lei. În aceat context, primăria face un apel către consumatori să întrerupă conectările ilegale pentru că vor încasa amenzi în valoare de 10 mii de lei.

„Primăria se adresează către consumatorii care folosesc apa din apeductul central necontorizat, să lichidați conectările ilegale, opriți furtul de apă deoarece o să fiți depistați și amendați cu 10 mii de lei”, notează primăria pe o rețea de socializare.


Contactat de IaloveniOnline, primarul comunei, Silviu Bivol spune că este primul caz de acest gen, și în acest caz consumatorul a achitat amenda.

În comuna Țipala tariful la apă este de 12 lei pentru 1m3 de apă.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările