ialovenionline
alegeri locale Molești

Primarul de Molești candidează pentru un al 7-lea mandat. Cine este contracandidatul său

13 octombrie 2023
659 vizualizări

Două persoane au fost înregistrate în cursa electorală pentru șefia Primăriei Molești. Este vorba despre actualul primar, Mihail Catan, care candidează pentru un al șaptelea mandat, și despre Gheorghe Stratan.

Catan Mihail are 6 mandate la conducerea Primăriei Molești. Până acum, acesta a fost un membru activ al Partidului Democrat, candidând de pe listele PD. La alegerile din 5 noiembrie, acesta candidează pentru un al șaptelea mandat de pe listele partidului condus de Ion Chicu, PDCM.

Gheorghe Stratan are 56 de ani și este candidatul PAS la alegerile din 5 noiembrie 2023. La alegerile din 2019, acesta a fost candidatul PSRM la funcția de primar de Molești, însă a obținut doar 91 de voturi. Acesta a obținut, însă, un loc în Consiliul local Molești, fiind singurul consilier socialist.

candidati primar molesti

Pentru funcția de consilier local, au înaintat liste cu candidați 4 partide: PDCM- 13 candidați, CUB-7 candidați, PSRM – 9 candidați și PAS-12 candidați.

candidati consilier molesti
candidati consilier Molesti1
candidati consilier molesti2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările