ialovenionline
m DSC 2276Semnarea contractelor cu beneficiarii

Primele opt familii au primit cheiile de la locuințele sociale

29 octombrie 2020
721 vizualizări

Opt familii din raionul Ialoveni au semnat contractele și au primit cheile de la apartamentele sociale, aflate în proprietatea Consiliului raional Ialoveni.

Decizie nr.5 1 din 15.10.2020 13 files merged 1 page 001
Decizia Consiliul raional Ialoveni cu privirea la acordarea de locuințe sociale

După aprobarea în ședința Consiliului raional Ialoveni din 15 octombrie 2020 a primilor beneficiari, Administrația raionului în frunte cu președintele Mihail SILISTRARU a semnat la 23 octombrie 2020 contractele de transmitere în locațiune a opt locuințe sociale, proprietate a Consiliului raional Ialoveni.

Procedura de transmitere a demarat prin semnarea contractelor și a tuturor actelor de primire-predare aferente contractului, acțiune ce s-a desfășurat în sala mare de ședințe a CRI. Ulterior beneficiarii însoțiți de persoana responsabilă s-au deplasat la blocul locativ situat pe strada Timișoara 8/1, or. Ialoveni, pentru transmiterea propriu-zisă a bunului.

Prin mesajul pe care l-a adus persoanelor ce au beneficiat de locuințe sociale, președintele raionului a ținut să aducă la cunoștință despre responsabilitățile și obligațiile pe care le au noii locatari, inclusiv speranța că după decurgerea perioadei de 5 ani, situația materială sau starea de sănătate a chiriașilor se va îmbunătăți substanțial, iar aceștia nu vor mai avea nevoie să închirieze locuințe de la Consiliul raional.

Persoanele cărora li s-au atribuit locuințe și-au manifestat bucuria și mulțumirea față de inițiativa Administrației raionului de a asigura cu locuințe cetățenii ce se află în dificultate din diferite motive, inițiativă care a fost o perioadă îndelungată stopată dar care iată că începe a avea o finalitate.

m DSC 2284
m DSC 2300
m DSC 2293

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările